Menu

Shailene Woodley şi Theo James revin pe marile ecrane în „Allegiant”

Partea a treia a seriei „Divergent”, acţiunea „Allegiant” îi va provoca din nou pe Tris, Four și prietenii lor să reziste într-o nouă lume, mai periculoasă decât ce ştiau până în prezent.

,,Tris şi Four au trecut alături prin multe situaţii, au luptat şi au pierdut prieteni la care ţineau”, declară Four (Theo James). „Sunt amândoi de aceeaşi părere, trebuie să existe ceva mai bun decât ceea ce li se oferă, iar scopul final este acela de a descoperi ceva nou. În plus, vor răspunsuri la întrebări esenţiale, care stau la baza cărţilor şi a filmelor din serie: Ce s-a întâmplat cu planeta, când şi de ce?”, a declarat Theo James.

În completare, Shailene Woodley a concluzionat: „Respectul şi recunoşterea proceselor traversate de Tris şi Four sunt elemente ce definesc relaţia lor”.

După Insurgent”, Tris şi Four sunt obligaţi să evadeze dincolo de zidurile oraşului în ruine, Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi aşteaptă, asta mai înseamnă să-şi lase în urmă  familia și prietenii pentru prima dată. Tot ce ştiau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care un nou război izbucnește și ameninţă omenirea întreagă.

No comments

Lasă un răspuns