Menu

Panourile radiante cu infrarosu. Tablorile care incalzesc

Par a fi niste tablouri, dar sunt de fapt panouri radiante cu infrarosu, unul dintre cele mai veritabile sisteme de incalzire existente la ora actuala.

Cu o imagine imprimata pe suprafata radianta, panourile radiante imbina utilul cu placutul.

Spre deosebire de celelalte sisteme de incalzire, panourile radiante cu infrarosu aduc un plus aspectului camerei, indeplinind in acelasi timp functia de incalzire.

Panouri radiante cu infarosu. Principiu de functionare

Incalzirea cu panouri radiante reprezinta o solutie de incalzirea eficienta, avand la baza un principiu de functionare identic cu principiul incalzirii solare.

Raditia infrarosie emisa se propaga asupra obiectelor din raza de actiune, procedand la incalzirea acestora, obiectele incalzind la randul lor aerul.

Acest principiu asigura incalzirea uniforma a locuintei, pierderile de caldura fiind reduse la minim.

Panouri radiante cu infrarosu. Efecte asupra sanatatii

In ceea ce priveste efectele pe care acestea le au asupra sanatatii, panourile radiante produc o serie de efecte benefice. Acestea se datoreaza radiatiilor infrarosii.

Printre efectele benefice produse de panourile radiante cu infrarosu se numara:

  • Echilibreaza tensiunea arterial;
  • Imbunatatesc circulatia sangvina;
  • Incetinesc efectul de imbatranire;
  • Previn cancerul;
  • Previn aparitia nodulilor limfatici;
  • Amelioreaza durerile reumatice;
  • Etc.

De unde se pot achizitiona panouri radiante cu infrarosu?

Daca doresti o recomandare de calitate si un produs de calitate orienteaza-te catre un comerciant cu vechime in piata, cu vasta experienta in comercializarea de panouri radiante cu infrarosu.

Pentru obtinerea unui randament bun cu aceasta metoda de incalzire este nevoie de o recomandare facuta cu profesionalism, dimensionarea reprezentand cel mai important aspect in acest domeniu.

Daca doresti sa plasezi o comanda online, te sfatuiesc ca inainte sa consulti un specialist, astfel incat sa nu regreti ulterior.

Ca si recomandare, un comerciant cu vechime in piata, cu autoritate si experienta, gasesti aici: panouri-radiante-infrarosii.ro

Panouri radiante cu infrarosu. Montaj

In ceea ce priveste montajul panourilor radiante cu infrarosu, instalarea se realizeaza atat pe un perete lateral, cat si pe tavanul incaperii, decizia urmand a fi luata in functie de aspectul panoului, dimensiunile camerei si pozitia mobilei.

Daca te hotarasti sa instalezi un panou radiant cu infrarosu pe perete ai in vedere ca acesta sa nu fie pozitionat fata in fata cu fereastra, deoarece randamentul va fi mult mai slab.

Legat de pozitia termostatului, instaleaza-l la aproximativ 1,5 m de la podea si evita sa il pui pe un perete exterior sau in apropierea ferestrei.

Pentru mai multe informatii despre sistemul de incalzire cu panouri radiante, te sfatuiesc sa lecturezi si urmatoarele articole:

  1. http://www.chibzuintza.ro/incalzire-panouri-radiante-infrarosu/
  2. http://cemerita.ro/am-utilizat-panouri-radiante-si-va-spun-parerea-eu-nu-vorbesc-din-carti-si-studii/

panouri-radiante-cu-infrarosu

No comments

Lasă un răspuns