Menu

Clubul Allview răsplătește clienții fideli ai brandului

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete prezent pe piața românească, a lansat Clubul Allview, un program de fidelizare adresat tuturor clienților companiei Visual Fan. Achiziționarea oricărui gadget sau produs din magazinul online allview.ro le va aduce acestora puncte bonus ce vor putea fi transformate în diverse beneficii.

Credem în răsplătirea membrilor familiei Allview care ne-au dovedit că împărtășesc aceleași valori ca și noi. Ne onorează încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri ori de câte ori ne aleg produsele iar prin Clubul Allview dorim să le demonstrăm că devotamentul este un drum cu două sensuri,

a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

În Clubul Allview vor intra clienții care au cumpărat de pe site-ul allview.ro în ultimul an, orice produse ale brandului românesc. Funcție de valoarea achiziției, clienții obțin un număr de puncte ce le asigură locul într-una din cele trei categorii: Silver, Gold și Platinum.

Clienții care dețin telefoane Allview achiziționate de la magazinele partenere se pot înscrie în categoria Basic a Clubului Allview.

Punctele bonus primite la cumpărarea unui produs pot fi suplimentate cu puncte acordate anual la aniversarea zilei de naștere a companiei.

În funcție de categoria din care fac parte, clienții pot avea parte de multiple beneficii: transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, prioritate la comandarea de produse nou lansate și la livrarea acestora, acces la ediții limitate de accesorii sau produse, participarea la work-shop-uri gratuite sau alte servicii oferite în exclusivitate. Punctele bonus asigura de asemenea reduceri substanțiale la noi achiziții din magazinul online allview.ro.

Toate beneficiile programului de fidelizare pot fi regasite pe site-ul allview.ro
05_camera

No comments

Lasă un răspuns